Fecha

Seguim sumant, seguim creant

Seguim sumant, seguim creant

Aquests dies hem volgut fer un recorregut per tot el què hem fet aquests darrers anys des de que vàrem començar la nostra aventura. Han estat moments il.lusionants però intensos, com tot projecte que engega motors. La ferma convicció que la nostra tasca està motivada per generar un impacte positiu en cadascuna de les nostres accions, ha permès que ens anéssim adaptant de forma coherent als canvis que sobrevenien.

Estem molt contentes del camí recorregut. En aquests darrers tres anys no hem parat de créixer en coneixement, experiències i resultats. En un dia com avui, 8 de març, data assenyalada, compartim l’haver acompanyat, format i dinamitzat projectes de 1.439 dones. Les seves il.lusions, pors, emocions i visions han format part del nostre dia a dia. 

L’equip de persones que conformem Fasolà hem dinamitzat projectes per a més de 2.500 persones en diverses àrees d’acció amb l’objectiu de generar llocs de treball dignes i qualitat de vida per a cada persona, principalment desenvolupant projectes d’emprenedoria individual o colectiva que impacten directament en la sostenibilitat social y mediambiental.

L’any 2020 ha estat un any extremadament complicat per a totes. Ha demanat de cadascuna de nosaltres de molta motivació, compromís, empatia i asertivitat per tal de seguir motivant i col.laborant en la viabilitat de molts projectes econòmics. I no ha estat fàcil per ningú, i per tant hem pogut empatitzar encara més amb les persones i projectes que hem acompanyat.

Avui seguim sumant i creant oportunitats, i ho fem de la mà de noves persones col.laboradores. Aquest nou equip amplia la seva acció per tal de seguir generant impacte positiu i nous models d’interrelació social i de sostenibilitat econòmica col.lectiva.

El present és transversal, col.laboratiu, d’impacte social, ambiental i econòmic col.lectiu. Aquest any, 2021, és un any de reptes en el que hem de ser capaces entre totes de generar les sinèrgies necessàries per tal de poder desenvolupar els models que permetin la construcció d’una societat més equitativa i respectuosa amb les persones i la natura en tot el seu ampli espectre sense excepció.